TIME 4 SUSHI HATTEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 172 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Time 4 Sushi Hattem. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 21:48 pokébowl was zeer goed, smaakte vers en snelle bezorging eerder dan verwacht, vriendelijk ook. Heb wel eens sushi besteld wel oké maar de pokébowl blijft het lekkerst. Ik ga zeker vaker bestellen :)
29 nov 2022 om 21:17 Sushi was oké, maar heb veel beter gehad.
28 nov 2022 om 7:47 Het was heerlijk! De tijd was langer dan aangegeven.
26 nov 2022 om 8:03 Snelle bezorging, vrolijke bezorgers, super goeie kwaliteit, zalm was vers en de frituur was warm! Toppers bestellen snel weer!
24 nov 2022 om 23:51 Eten was echt 10/10!!!! Alleen jammer dat de bestelling in plaats van 17:15 er 18:15 was ;( snap het want het verkeer is een hell van Hattem naar Zwolle-Noord echter was een belletje vooraf fijn geweest gezien het om een vaste tijd ging
22 nov 2022 om 13:52 Dit was de eerste keer dat we hier sushi hebben besteld sinds we naar Hattem zijn verhuisd. Zeker een aanrader. We gaan hier vaker bestellen!
21 nov 2022 om 21:19 Vergeet alle all you can eat zaken. Hier moet je zijn voor goede kwaliteit sushi en poke bowls. Het was weer top!
19 nov 2022 om 14:10 Jammer dat de loempia's koud waren.
19 nov 2022 om 11:45 Eten was lekker maar ik was een beetje teleurgesteld omdat er geen wasabi was. Ik dacht dat het standard zou komen, maar blijkbaar moet je wasabi apart bestellen. Ik ben dol op wasabi, dus het was a miss.
13 nov 2022 om 18:39 Exact op tijd bezorgd en superlekker allemaal, wij gaan vaker bestellen
8 nov 2022 om 20:59 Drankjes besteld, heel snel bezorgd. Vriendelijke bezorger!
3 nov 2022 om 20:22 Superaardige bezorger!